در تهران دوره قاجار، پایتختنشینان وقتی میخواستند با مواد غذایی دمدستشان غذایی فوری درست کنند، سراغ اشکنه میرفتند.
به گزارش همشهری آنلاین، در همه خانهها میشد مقداری روغن، پیاز، کشک و… پیدا کرد و اشکنه را که با کمترین دردسر و به سرعت آماده میشد، روی سفره گذاشت. تهرانیها اما از میان انواع اشکنه بیشتر به اشکنه چنگال، کالجوش و اشکنه شنبلیله علاقه داشتند و این سه نوع اشکنه میان پایتختنشینان دوره قاجار بیشتر طرفدار داشت.
کد خبر 915502
-
قدیمیترین شهر عمودی جهان کجاست؟ | عکس
-
ترسناک ترین خیابان تهران در گذشته
-
نامگذاری شکوهمندترین چشمانداز تهران
-
فستفود قجری در تهران قدیم
-
جنگ تخممرغی در شمیران
-
هرگز اجازه نمیدهیم ایران در منطقه نفوذ داشته باشد!
-
واکنش به تهدیدات آمریکا علیه برنامه هستهای ایران | ماجرای بازرسی دیپلمات های ایرانی در لبنان | اقدام عربستان برای اعدام ایرانیان
-
انتقاد از واژه سازی محسن هاشمی با «افراطیون» ؛ جعلی و بیمحتواست | هاشمی دولت روحانی را هم افراطی خواند!
-
محرومیت پرسپولیس توسط فیفا
-
برای جنگ بزرگ در هر مقیاسی آمادهایم | از ۲شهر زیر زمینی موشکی و شناوری رونمایی می کنیم
-
این 5 وزیر استیضاح می شوند؟ | موافقان و مخالفان استیضاح چه می گویند؟
-
پیشنهاد توافق جدید هسته ای اروپا به ایران | اروپا: اگر به توافق جدید نرسیم…
-
هرگز اجازه نمیدهیم ایران در منطقه نفوذ داشته باشد!
-
انتشار ویدئوی رقص بندری مهدی طارمی و ستارههای اینتر در صفحه رسمی اینترمیلان
-
فوری | مهدی طارمی دربی میلان را به آتش کشید | درخشش فوق العاده ستاره ایرانی در دربی دلا مادونینا
-
این دو سامانه ایرانی به روسیه رفته است؟ | دارایی بزرگ نیروهای مسلح ایران چیست؟
-
اقدام مهم تحریر الشام در حرم حضرت زینب
-
۳ برادر تنها ساکنان این روستا هستند + فیلم
-
علی اف: این کارها خشم ما را برمیانگیزد | درخواست جدید؛ رابطه آذربایجان و روسیه شکراب می شود؟
-
موسیمانه هم تهدید کرد ؛ به ایران برنمیگردم!
-
پلنگ ایرانی در حال خوردن شکار در ارتفاعات املش + ویدیو
-
۵ نشانه هورمونی سرطان سینه