سارا علیزاده داخل گفتوگو با کافه بلاگ، اظهار کرد: عطر و طعم ارگانو فوق العاده بوده و به جهت سلامتی فواید بسیاری دارد.
وی ادامه داد: ارگانو حاوی دو ترکیب قدرتمند به نامهای کارواکرول و تیمول می باشد که ویژگیهای ضد باکتریایی و ضد قارچی دارند.
علیزاده افزود: این گیاه دارویی از سوی ویژگیهای آنتیاکسیدانی، ضدالتهابی، ضد میکروبی، ضد نفخ، ادرارآور، معرق و خلط آور است.
این کارشناس گیاهپزشکی عنوان کرد: از سوی این گیاه میتوان به جهت درمان سرماخوردگی، رفع گرفتگی بینی، تقویت سیستم ایمنی بدن، رفع گرفتگیهای قاعدگی، بهبود سلامت قلب، کاهش خستگی آدرنال و مبارزه با دندان درد استفاده کرد.
وی بیان کرد: ارگانو داخل پیشگیری و درمان قند خون بالا مؤثر است.
علیزاده عنوان کرد: شما میتوانید مقداری ارگانو خشک شده را داخل سوپها، سالادها، یا اسموتیها اضافه کنید تا هر چه بیشتر عطر و طعم آنها را بهتر کنید و همچنین، میتوانید روزانه چای ارگانو بنوشید.
این کارشناس گیاه پزشکی تصریح کرد: به جهت تهیه این چای سه قاشق چایخوری برگ ارگانو را داخل یک فنجان آب داغ بریزید و اجازه دهید پنج تا ۱۰ دقیقه به همان حالت باقی بماند. چای را صاف کرده و بنوشید.