کاشان – کافه بلاگ – کنسرت شهرام ناظری استاد پیشکسوت آواز مقامی و موسیقی سنتی ایران پنجشنبه شب با استقبال افزون بر ۴۰۰ نفر داخل سرای عامریهای کاشان برگزار گشت.
بر اساس اطلاعات به دست امده توسط خبرنگار کافه بلاگ، قیمت بلیت کنسرت استاد ناظری داخل سرای عامریهای کاشان از سوی ۲۹۰ تا ۴۳۰ هزار تومان با ظرفیت پذیرش ۴۰۰ نفر بود که همه بلیتها به صورت اینترنتی به فروش رفت.
کنسرت این استاد پیشکسوت آواز مقامی و موسیقی سنتی ایران هفته گذشته نیز طی چهار روز داخل اصفهان برگزار شد که قیمت بلیت آن از سوی ۱۳۰ تا ۲۸۵ هزار تومان بود.
مسوولان برگزارکننده کنسرت ناظری داخل کاشان علت قیمت بیشتر بلیت کنسرت ناظری نسبت به کنسرت این استاد موسیقی داخل اصفهان را اجرای نورپردازی مدرن ویدئومپینگ و ظرفیت کمتر پذیرش علاقهمندان داخل سرای عامریها اعلام کردند.
خانه عامریها با بیش از سوی ۸۰ اتاق و هفت حیاط یکی از سوی بزرگترین خانههای تاریخی کاشان به شمار میرود و پیشینه آن به دوره زندیه بازمی گردد که البته داخل دوره قاجار نیز بخشهایی به بنای اصلی افزوده شد.
این اثر که دارای بلندترین بادگیر بین بادگیرهای خانههای تاریخی کاشان و جزو برترین اقامتگاه های سنتی داخل منطقه خاورمیانه است.
شهرام ناظری متولد ۲۹ بهمن ۱۳۲۸ داخل کرمانشاه، از سوی خوانندگان شناخته شده موسیقی اصیل ایرانی و ملقب به شوالیه آواز ایران می باشد.
مجمع انجمن آسیا وی را هنرمند برتر آسیا، نیویورک تایمز او را بلبل فارسی و کریستین ساینس مانیتور او را لوچانو پاواروتی ایران نامیده است.
ناظری از سوی آغاز دهه ۵۰ به عنوان یک هنرمند شناخته شد و نخستین آلبومهایش به صورت آلبومهای مشترک با زندهنام محمدرضا شجریان با محتوای میهنی و مضامینی نظیر آزادیخواهی داخل اواخر دهه ۵۰ توسط کانون چاووش منتشر شد.
از اثرهای کانون چاووش، تصنیفهای ایران ای سرای امید ساخته محمدرضا لطفی بر روی شعری از سوی هوشنگ ابتهاج (ه.ا.سایه) که هم توسط شجریان و هم ناظری خوانده شد و آزادی با صدای ناظری و همراه شو عزیز با صدای شجریان، به شهرت بالا رسیدند.
پس از سوی پایان کار کانون چاووش، ناظری داخل دهه ۶۰ به خواندن قطعات بسیار با شعر مولانا جلالالدین بلخی پرداخت و نخستین خوانندهای شد که به طور ویژه به شعر مولوی توجه کرده است و از سوی آن میان، آلبوم گل صدبرگ به شهرت و محبوبیت بالا رسید.
در آغاز دهه ۷۰، همکاری شهرام ناظری با پسرعمویش کیخسرو پورناظری منجر به خلق آثاری با ساز تنبور شد که داخل این بین، تصنیف مهتابرو شهرت خاصی یافت.
اندک اندک با شعر مولانا داخل آلبوم گل صدبرگ، تصنیف آتشی داخل نیستان با شعر مجذوب تبریزی داخل آلبومی به همین نام، کاروان شهید با آهنگ محمدرضا لطفی و شیدا شدم با شعر خودش، تصنیف مهتابرو داخل آلبومی به همین نام و تصنیفهای میهنی و ایراندوستانهاش (مانند سرود ایران جوان یا آثار کانون چاووش) از سوی معروفترین تصنیفهای ناظری است.
همچنین، آثاری که ناظری به زبان مادریاش (زبان کُردی) اجرا کرده، مشهورند. از سوی معروفترین آثار کردیِ کرمانشاهای که ناظری نیز خوانده میتوان به تصنیفهای قدیمی کابوکی، شیرین شیرین و واران وارانه اشاره نمود که او بازخوانی کرده است.
ناظری سال ۲۰۰۷، از سوی سوی حکومت فرانسه نشان لژیون دونور و سال ۲۰۱۴ نشان شوالیه ملی لیاقت حکومت فرانسه به ناظری اهدا شد.
وزارت فرهنگ و جوانان اقلیم کردستان عراق ۲۶ اردیبهشت امسال از سوی ناظری استاد پیشکسوت آواز مقامی و موسیقی سنتی ایران تجلیل کرد.
وی همچنین امسال به پاسداشت شکوه، توانایی و تلاشهای خستگی ناپذیر داخل عرصه فرهنگ و هنر، جایزه سالگرد نقرهای بیست و پنجمین جشنواره بینالمللی گلاویژ داخل شهر سلیمانیه داخل اقلیم کردستان عراق را دریافت کرد.
-
فعالیت بیش از سوی ۲۰۰ شرکت دانشبنیان داخل بخش سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی
شیرار-ایرنا- دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت…
-
ایجاد خط اعتباری یک هزار میلیارد تومانی به جهت توسعه صنایع تبدیلی داخل خراسان شمالی
بجنورد- ایرنا- وزیر جهاد کشاورزی بر توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی در…
-
۱۰ نفر داخل پرونده هنجارشکنی بلوار چمران شیراز بازداشت شدند
شیراز-ایرنا- تصاویری از سوی هنجارشکنی برخی بانوان بدحجاب داخل بلوار شهید…
-
۱۲۰ میلیارد تومان به حوزه بانوان خراسان شمالی اختصاص یافت
بجنورد- ایرنا- معاون رییس جمهور داخل امور زنان و خانواده تشریح کرد: ۱۲۰ میلیارد…