علی سلیمانی داخل گفتوگو با کافه بلاگ عنوان کرد: بیماری تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی مشترک بین انسان و دام می باشد که از سوی طریق کنه و یا خون دام آلوده به ویروس به انسان منتقل میشود.
وی اظهار کرد: این بیماری داخل دام علائم مشخصی ندارد و علائم آن فقط یک تب زودگذر می باشد که نمیتوان آن را تشخیص داد اما داخل انسان با علائمی همچون تب، خونریزی داخلی از سوی جمله خونریزی طحال، خونریزی کبد، خونریزی پتشی روی پوست(لکههای خون زیر پوست) و… همراه است.
سلیمانی افزود: ویروس تب کریمه کنگو از سوی طریق کنهها به دام منتقل میشود و دامی که آلوده است، اگر ذبح شود و گوشت آن مرحله پیشسرد را نگذرانده باشد، ویروس موجود داخل آن از سوی طریق خون آلوده روی دست قصاب و یا هنگامی که فرد گوشت را به جهت پخت قطعه میکند، میتواند وارد بدن فرد شده و منجر به بیماری گردد.
گوشت ذبح شده حتما باید مرحله پیشسرد را بگذراند
وی به اهمیت دوره پیشسرد داخل جلوگیری از سوی انتقال این ویروس اشاره و تاکید کرد: گوشت ذبح شده باید حتما پس از سوی ذبح ۲۴ ساعت مرحله پیشسرد(نگهداری گوشت داخل دمای یخچالی) را بگذراند تا از سوی این طریق PH گوشت پایین آمده و داخل صورت آلوده بودن ویروس تب کریمه کنگو از سوی بین برود.
وی تصریح کرد: گوشتهایی که بلافاصله و بدون گذراندن مرحله پیشسرد به فروش میرسد، مورد تایید نخواهد بود. توصیه ما به مردم این می باشد که از سوی حاشیه شهر و مکانهای غیرمجاز و بدون هویت گوشت خریداری نکنند چرا که هیچ اطمینانی به این گوشتها نخواهد بود. از سوی آنجایی که از سوی این گوشتها بازرسی بهداشتی دامپزشکی انجام نمیگیرد، از سوی سوی دامپزشکی مورد تایید نبوده و افراد با خرید گوشت از سوی این مکانها سلامتی خود و خانوادهشان را به مخاطره میاندازند.
رئیس شبکه دامپزشکی نیشابور داخل ادامه به پیگیریهای دامپزشکی مبنی بر برخورد با متخلفان، قصابیهای غیرمجاز و کسانی که سلامت مردم را به مخاطره میاندازند، اشاره نمود و یادآور شد: با پیگیریهای اداره دامپزشکی شهرستان هفته گذشته به دستور دادستان نیشابور یک تعویض روغنی که اقدام به نگهداری دام داخل قسمتی از سوی مغازه تعویض روغنی کرده و از سوی این طریق سلامت عمومی افراد را به مخاطره انداخته بود، به جرم کشتار غیرمجاز دام پلمب شد.
بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو(CCHF= Crimean – Congo Hemorrhagic Fever) یک عفونت ویروسی و به شدت واگیردار و یکی از سوی بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان می باشد که عمدتا توسط کنه منتقل میشود. این بیماری از سوی طریق تماس با حیوان آلوده و هنگام ذبح آن و تماس با امعا و احشای آلوده حیوان و داخل صورت عدم رعایت نکات بهداشتی به انسان منتقل میشود.
انتهای پیام