بر اساس اطلاعات به دست امده توسط باشگاه خبرنگاران،محققان به سرپرستی دانشگاه راش داخل شیکاگو متوجه شدند بزرگسالانی که توت فرنگی میخورند پروتئین تاو کمتری داخل مغز خود دارند. یکی از سوی نشانههای ثبت شده آلزایمر، پلاکهای چسبنده پروتئین آمیلوئید بتاست که داخل اطراف سلولهای عصبی تشکیل می گردند.
اغلب دانشمندان بر این باورند که آمیلوئیدها مسئول فروپاشی پردازش اطلاعات و مرگ سلولها هستند. با این حال، بیش از سوی یک دهه می باشد که محققان به پروتئین دیگری به نام تاو که داخل داخل سلولهای مغز یافت میشود به عنوان عامل اصلی محتمل اشاره میکنند.
ترکیب طبیعی موجود داخل توتفرنگی به اسم فیستین این قابلیت را دارد که به جهت بسیاری از سوی بیماریهای مرتبط با زیاد کردن سن نقش پیشگیرانه داشته باشد، چراکه سرشار از سوی آنتیاکسیدان می باشد. این تیم متوجه شدند بزرگسالان بالای ۶۵ سال که به طور منظم این میوهها را میخورند، پروتئین تاو کمتری داخل مغز خود دارند.
توت فرنگی همچنین یکی از سوی منابع اصلی پلانگونیدین می باشد که تصور میشود یک ضد التهاب می باشد. این مطالعه که هفته گذشته داخل مجله بیماری آلزایمر منتشر شد، به بررسی مغز ۵۷۵ بیمار پرداخت.