طرز تهیه دمی گوجه با عطر نوستالژیک به روش مادربزرگ ها

دمی گوجه یا کته گوجه یا استانبولی پلو اصل تهران و پادشاه دمپخت های اصیل ایرانی یکی از خوشمزه ترین پلوهای ساده ای است که نه گوشت قرمز دارد نه مرغ و فقط با گوجه درست می شود اما طعم آن واقعا بی نظیر است.

همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: دستور اصلی دمی گوجه را مادر بزرگ ها خوب بلدند و وقتی آن را درست می کنند طعم آن از هزار نوع کباب عالی تر است. در این مقاله دستور این غذای اصیل ایرانی را داده ایم که امیدواریم شما هم از طعم بی نظیر این غذای گیاهی لذت ببرید.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه وجی پلو؛ خوشمزه ترین پلو گیاهی دنیا

طرز تهیه دمی گوجه با عطر نوستالژیک به روش مادربزرگ ها

مواد لازم برای ۴ نفر

گوجه خرد شده ۷ عدد متوسط
برنج خیس کرده ۴ پیمانه
سیب زمینی یک عدد بزرگ
پیاز یک عدد بزرگ
نمک به میزان لازم
روغن به میزان لازم
فلفل سیاه یک قاشق چای خوری
زردچوبه یک قاشق چای خوری

طرز تهیه

ابتدا پیاز را خلالی خرد می کنیم و داخل روغن تفت می دهیم. کمی نمک می زنیم تا پیازها به اصطلاح سبک شود. سپس گوجه فرنگی ها را به شکل مربعی و زیر خرد می کنیم و داخل روغن با پیاز تفت می دهیم تا خوب له شود و رنگ پس دهد. می توانید درب ظرف را بگذارید تا بخار داخل ظرف بیفتد و گوجه ها زودتر بپزد. وقتی گوجه ها خوب له شد کمی زردچوبه و فلفل سیاه و نمک به آن اضافه می کنیم و مجددا ۳ دقیقه تفت می دهیم. ۴ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم رنگ گوجه ها در آب باز شود. به هیچ عنوان از رب گوجه فرنگی استفاده نکنید چرا که طعم خاص دمی را از بین می برد. برنج های خیس شده از قبل را داخل قابلمه می ریزیم و درب آن را می گذاریم تا برنج ها با شعله زیاد نیم پز شوند و آب برنج کم کم کشیده شود.

بعد از ۱۵ دقیقه سیب زمینی های خرد شده را به دمی اضافه می کنیم و برنج را با کف گیر هم می زنیم تا ته نگیرد و درب قابلمه را می گذاریم و شعله را روی حرارت متوسط می گذاریم تا همزمان که آب برنج کشیده می شود برنج ها نیز پخته شوند. بعد از اینکه آب برنج کاملا کشیده شد، زیر شعله گاز را کم می کنیم تا با حرارت کم برنج دم بکشد. بهتر است یک دم کنی روی برنج بگذارید که بخار قابلمه خارج نشود و برنج ها نرم شوند. روی حرارت مستقیم گاز هم می توانید شعله پخش کن بگذارید تا ته دیگ دمی گوجه که واقعا خوشمزه است نسوزد. بعد از ۳۰ دقیقه دمی گوجه آماده است و می توانید آن را سرو کنید. نوش جان.

طرز تهیه دمی گوجه با عطر نوستالژیک به روش مادربزرگ ها

کد خبر 911441 منبع: همشهری آنلاین

  • طرز تهیه خورش قیمه عربی: دستور پخت اصیل و خوشمزه

  • طرز تهیه دمی گوجه با عطر نوستالژیک به روش مادربزرگ ها

  • طرز تهیه کئی کشک ؛ اصیل و خوشمزه ترین غذای مازندرانی ها

  • دستور تهیه ژله فالوده و انار، دسر محبوب زمستانی

  • طرز تهیه سریع سالاد الویه روسی خوشمزه

  • پزشکیان: ما چرا با هم دعوا می‌کنیم؟ | اسرائیل با ۳ میلیون جمعیت همه مسلمان‌ها را به‌ جان هم انداخته + ویدئو

  • ترامپ برای مذاکره احتمالی با ایران باید اطمینان دهد که دنبال تغییر رژیم نیست

  • عقب نشینی خانم سخنگو | اعلام موضعی که جنجال آفرید؛ کدام سفارت؟ کدام دیپلماسی؟ سخنگوی کدام دولت؟

  • گزینه جدی در آب‌نمک پرسپولیس؛ بازگشت کاپیتان برای سرمربیگری

  • پشیمانی ستاره ملی‌پوش؛می‌خواهم نیم‌فصل برگردم استقلال

  • نتانیاهو تمام خاورمیانه را تهدید کرد | درسی خواهید گرفت که حماس، حزب‌الله و بشار اسد گرفتند!

  • المیرا شریفی‌مقدم ناگهان برنامه زنده را ترک کرد + ویدئو

  • واکنش پزشکیان به کُردی خیرمقدم گفتن دختر بجنوردی + فیلم | یک اجرای متفاوت و شنیدنی

  • جنگ مردم سوریه با اسرائیل حتمی است | ناو آمریکایی ۱۵۰۰ کیلومتر از سواحل یمن فرار کرد

  • واکنش مسکو به ادعای سقوط هواپیمای آذربایجان توسط پدافند روس

  • هتل های کپسولی در پایانه جدید تهران

  • اعلام جزئیات و زمان آغاز فروش خودروهای پرطرفدار سایپا

  • واکنش آذربایجان به ادعای جنجالی سقوط هواپیما توسط روسیه | تایید شد؟

  • نوجوان خبرساز دکل‌نورد صخره‌نورد شد+ ویدئو

  • روسیه به اسرائیل هشدار داد + جزئیات

  • ماجرای فایتر معروف و توله شیر بالا گرفت؛ او دروغ می گوید؟ | تشکیل پرونده قضایی

  • آغاز دور جدید تنش‌ها در سوریه؟ | حمله پهپادی به پایگاه آمریکایی ها

  • غذاهای خوش رنگ و لعاب شب چله ؛ تجربه طعم های شگفت انگیز و خاص در جشن طولانی ترین شب سال

  • مرغ ناردونی؛ خوشمزه ترین و آسون ترین خورشت شب یلدا

  • روش پخت مرغ پرتقالی مجلسی ؛ این طعم متفاوت پاییزی را از دست ندهید

  • طرز تهیه کیک شیر در قابلمه روی گاز ؛ چرا کیک به اندازه کافی پف نمی‌کند؟ | فوت و فن‌های خوشمزه شدن کیک شیر بدون فر

دیدگاهتان را بنویسید